Йовов: Голът на Влади ще влезе в хрониките на българския футбол

08:38
Йовов: Голът на Влади ще влезе в хрониките на българския футбол
Опитният футболист на Левски Христо Йовов заяви, че според него гола, който Владимир Гаджев отбеляза срещу Лил е шедьовър и ще влезе в хрониките на българския футбол.

Йовов сподели, че е радостно, че след четири изиграни мача Левски все още има шансове да премине в следващата фаза на турнира.

"Най-радващото е, че Левски отново игра футбол, след дупката, в която бяхме изпаднали последните мачове", каза капитанът на "сините" след двубоя.

"Имахме шанс да спечелим, не успяхме, отдавам го на младостта и неопитността. Именно в такива мачове ще израстват младите футболисти. Голът на Влади е шедьовър и ще влезе в хрониките на българския футбол. Хубаво е, че все още имаме шансове да излезем от групата, въпреки че те намаляха драстично след това равенство. Трябва да отдадем заслуженото и на публиката, която още преди два дни показа, че ще е от голямо значение. Според мен съдията се справи доста добре, единственото, което можем да искаме, е положението за дузпа. В повечето случаи съдиите свирят дузпа при подобно положение, но може и да не се свири", допълни Йовов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация