Гонзо: Казах на футболистите, че се гордея с тях

23:34
Гонзо: Казах на футболистите, че се гордея с тях
Спортният директор на Левски Георги Иванов разкри, че е казал на футболистите след равенството 2:2 с Лил с мач от Лига Европа, че се гордее с тях.

Иванов изрази задоволството си от показаното на терена от Левски.

"Футболистите, както и цялото ръководство подкрепиха Иво. Това беше нелеп гол, но Иво е мъжко момче, ще има много мачове, в които ще играе добре и може да реши някои от тях", каза Гонзо след двубоя.

" Левски ми хареса като отбор, колектив, поведение и начин на игра. Вървим в правилна посока. Имаме още много да работим, но мисля, че след зимата ще бъде още по-силни. На момчетата казах, че се гордея с тях и искам да ги виждам във всеки мач да играят така", допълни той.

Иванов коментира и решението на съдийската комисия да накаже Гара Дембеле за два мача.

"Ако съдийската комисия беше коректна трябваше да накаже много футболисти от Черно Море, които се държаха много по-некореткно с Николай Йорданов. Решението е факт, не е добро за нашия отбор, но имаме футболисти, които да се справят в мача със Славия".

Спортният директор на "сините" изрази благодарността си към феновете, които напълниха стадион "Георги Аспарухов".

"От началото на сезона усещаме подкрепата на феновете, във вторник имахме повече фенове на тренировка, отколкото някои отбори в "А" група. Благодаря им, че бяха зад отбора и в трудните моменти", завърши Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация