Матушев: Мачът с Академик няма да е лесен

19:10
Матушев: Мачът с Академик няма да е лесен
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев призна, че очаква тежък мач срещу Академик София. Двубоят е в събота от 14:30 часа, като от ръководството уточниха, че няма промяна в пропусквателния режим.

Учениците до 16 години ще влизат безплатно, пенсионерите - срещу 2 лева, а останалите билети са с цена от 3 лева (Трибуна Бесика), 5 лева (Сектор "В") и 8 лева (Централна трибуна).

"През седмицата постоянно говорихме, че не трябва да се главозамайваме. Мисля, че момчетата го разбраха и никой не си е вирнал носа. Всички тренират сериозно и усърдно и се подготвят за тежък мач. Знам, че срещу Академик няма да ни е леко, тъй като съперникът ще опита максимално да се затвори в собствената си половина. Трябваха ни 4 месеца, за да стигнем дотук. Футболистите бяха обременени от високата цел, която си поставихме в началото, но в хода на първенството се убедиха, че за да растеш, трябва да се целиш високо. Докъде ще стигнем, ще видим в края на сезона. Ясно е, че ще се стремим към победа във всеки мач", заяви Матушев.

Наставникът коментира и предстоящото участие на отбора в турнира за Купата на България.

"Амбицирани сме да се представим по най-добрия начин в този турнир. Чакаме да видим какъв ще е жребият и когато му дойде времето, ще подходим сериозно", допълни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация