Дейвид Бекъм иска да стане американски гражданин

16:57
Дейвид Бекъм иска да стане американски гражданин
Дейвид Бекъм възнамерява да живее в САЩ постоянно и иска да кандидатства за американско гражданство.

Бившият капитан на английския национален отбор по футбол, който се премести в Бевърли Хилс през 2007 г. със съпругата си Виктория и тримата си синове - Бруклин, Ромео и Крус, няма планове да се връща обратно във Великобритания.

Вместо това, той се надява да остане в Америка, стига семейството му да се чувства щастливо от съвместния им живота там, но настоява, че никога няма да забрави английските си корени.

На въпрос на вестник "Лос Анджелис Таймс" дали иска да получи американско гражданство, Дейвид, който е роден и отгледан в Лондон, заяви:

"Надявам се един ден това да се случи. Би било добре. Аз съм роден в Англия и винаги ще си бъда англичанин. Нашите момчета посещават училище тук. Стига те да продължават да бъдат щастливи тук, както и моята съпруга, възнамеряваме да останем". Въпреки любовта си към Америка, футболистът иска да отнесе малка част от Англия в Лос Анджелис, като отвори кръчма там под името "Кралица Виктория". Дейвид, който се премести в САЩ, след като подписа сделка, за да играе за футболния отбор на Лос Анджелис Галакси, възнамерява да отвори традиционна английска кръчма там със свой близък приятел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация