Старият познайник на ЦСКА Жиняк: Вкарах колкото можах

13:38
Старият познайник на ЦСКА Жиняк: Вкарах колкото можах
Нападателят на Олимпик Марсилия Андре-Пиер Жиняк, който вкара хеттрик при успеха със 7:0 над Жилина, заяви, че французите са се възползвали от всяко едно положение за гол и са били безпощадни пред вратата на словаците.

Започнахме мача добре", сподели бившият нападател на Тулуза.

"Уважавахме Жилина, но вкарахме колкото се може повече голове. Това е добре за головата разлика, защото имаме още два мача", продължи французинът.

Марсилия гостува на Спартак Москва след три седмици в мач, който ще реши кой от двата тима ще продължи.

"Ще отидем в Русия с желанието да спечелим три точки и да продължим в следващата фаза, защото това е много важно за Олимпик и феновете. Мисля, че всеки, който разбира от футбол, знае, че да играеш срещу нас е трудно", добави Жиняк, който есента на 2007 година заби победен гол за Тулуза в 96-а минута срещу ЦСКА на "Българска армия".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rusiq111
05.11.2010 10:31

сигурно има предвид този гол който отстрани Цска от евротурнирите тогава ...иначе наистина не беше победен а за 1:1

thrill
05.11.2010 03:07

добави Жиняк, който есента на 2007 година заби победен гол за Тулуза в 96-а минута срещу ЦСКА на "Българска армия". *wonder* *joking* ... Лично аз не си спомням , Тулуза някога да е постигала победа над ЦСКА . Така че , не знам кога е постигнал този "победен" гол ? .... Но може и аз да греша ... *wink*