Английските медии: Бербатов е в полезрението на Байерн

13:24
Английските медии: Бербатов е в полезрението на Байерн
Английските медии отново отвориха трансферната сага около Димитър Бербатов и според тях българският нападател на Манчестър Юнайтед е в полезрението за Байерн Мюнхен.

За трансфер на българина в немския гранд се говореше и през пролетта, когато Бербатов бе смятан за сигурен напускащ през летния трансферен прозорец.

Сега "Metro.co.uk" съобщава, че Берба е желан от Байерн Мюнхен и баварците го имат като резервен вариант, в случай, че не успеят да привлекат острието на Волфсбург Един Дзеко.

Българинът започна да оправдава цената си от 30.75 милиона паунда в началото на сезона, след като отбеляза шест гола, но вече в седем срещи той не се е разписвал. Според британското издание Байерн смятат, че завръщане в Германия, където Берба вече игра за Байер Леверкузен, ще възроди кариерата му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BerbaTheBest
05.11.2010 20:05

Добре.Руни се скъса мин. сезон да вкарва.А сега какво прави.Берба като не вкерва пак разиграва,прави пасове и т.н.Важно е да можеш да правиш и двете,а от Руни и Берба само Берба може.С добри чувства. *thumb_up*

The_Winner1
04.11.2010 23:43

BerbaTheBest - а Ливърпул в какво положение бяха??? защото на тях и аз ще им вкарам в този момент *wink* а къде е след това - в дупката в която си седи през повечето време нали??? *lol*

BerbaTheBest
04.11.2010 19:47

Млъкни бе! Вкарай ти хеттрик на Ливерпул ,па тогава ми говори.