Специалния: Не съм доволен, трябваше да ги убием

09:47
Специалния: Не съм доволен, трябваше да ги убием
Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо бе радостен от новината, че тимът му се класира за осминафиналите на Шампионската лига след равенството 2:2 с Милан, но все пак не остана доволен от развоя на срещата.

Мадридчани изравниха в допълнителното време чрез Педро Леон, за да останат без загуба във всички турнири, откакто треньор е португалецът.

"Като цяло, не мога да кажа, че съм много щастлив от резултата, защото трябваше да ги убием. Имахме шансове да убием интригата", сподели Моуриньо.

"Когато губиш с 1:2 в последната минута и изравниш, не можеш да кажеш, че си тъжен, защото си имал късмет да вкараш. Класирахме се за следващата фаза, не загубихме. Продължаваме в шампионата, Шампионската лига и Купата на краля без загуба. Имахме куража да играем с двама защитници, когато ни поведоха с 2:1. Играчите имаха характер да се борят в трудната ситуация", продължи Моу.

Филипо Индзаги вкара втория гол за Милан от явна засада, но Моуриньо нямаше оплаквания от главния съдия Хауърд Уеб и помощниците му.

"Уеб е най-добрият в света. Или един от най-добрите. Страничният рефер направи грешка, която е част от играта и не е проблем", каза Специалния.

По време на загрявката за мача Моуриньо бе забелязан да показва три пръста на публиката на Милан.

"Нашите пръсти, пръстите на Интер, това са трите ни титли през последния сезон. За нас това е нещо, което никога няма да забравим", сподели Моуриньо, който се завърна за първи път в Милано, откакто напусна "нерадзурите" през лятото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Marvellous
05.11.2010 02:00

По точно Дарк Индзаги е роден от засада *lol*

yoyothebestplay
04.11.2010 18:42

аха разбирам но никога няма да уважавам отбор който печели винаги в последните 2 мин. и никога НЕ УВАЖАВА противника демастер ако беше гледал мачовете им нямаше да говориш така *thumb_up* *beer*

themasterxD
04.11.2010 16:27

yoyothebestplay , кактака всичките ти изкасвания са аболютно детски , със убиди и без грам смисал ? Не го приемай лично но преди да напишеш някой коментар поне имай малко уважение към противниковият отбор , смятам , че ще ме разбереш *wink* *beer*

yoyothebestplay
04.11.2010 13:17

трябаше да го изядеш ИЗЦЯЛО *lol* *lol* хаха 94 мин. палячовци галактически *joking* *beer*

izrodonomiks
04.11.2010 12:04

Kimi_Raikkonen 37 годишният пенсионер кво показа как се ВКАРВА ОТ ЗАСАДА ли ... не винаги ще е така Слаби *joking*

Kimi_Raikkonen
04.11.2010 11:52

не не трябваше ИБРА да вкара и 2те 100% положения и да убие интригата , но и ПИПО ви показа как се играе на 37г. *smile* Очакваме ви отново на Сан Сиро смешници *cigarette* *lol* *beer*