Сивасспор идва за Веско Минев, Трабзонспор за Гара

09:40
Сивасспор идва за Веско Минев, Трабзонспор за Гара
Турският Сивасспор има сериозен интерес да закупи левия бек на Левски Веселин Минев. Представители на клуба от южната ни съседка ще наблюдават на живо довечера мача на "сините" с Лил за Лига Европа, информира "Меридиан мач".

Сивасспор следи защитника от началото на сезона, като се очаква клубът да отправи официална оферта за национала през зимната пауза. Както е известно, от няколко седмици турските медии твърдят, че Трабзонспор иска Гара Дембеле. Изданието "Фотомач" гръмна, че клубът е на една ръка разстояние от французина.

През лятото Касъмпаша пък закупи двама футболисти от Левски – Георги Сърмов и Николай Димитров. Те не се представят много добре за новия си отбор, но явно въпреки това турските клубове следят изкъсо какво става на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
09.11.2010 20:32

това е че нашите играят в келявите турски отбори дето завършват на спор а не добрите отбори като галатасарай,бешикташ, фенербахче и др. и въпреки това в последните години турските отбори не се представят толкова добре в европа както беше преди

icone_81
08.11.2010 16:07

Да, прав си Кalinho, но кои от посочените от теб играчи играят в отбори, завршващи на ...спор.

bradata63
04.11.2010 19:20

Точно сега най-актоалната тема за Левски са трансверите на Веско и Гарра! *thumb_up*

cska_npacema
04.11.2010 18:29

Kalinho, защо им се обясняваш на глупаците?! Примитивните им мозъци не могат да проумеят това.

Kalinho
04.11.2010 11:41

Че какво му е на турското първенство? Да и аз не обичам резаците, но просто в момента парите играят във футбола а при турчилята има много.Пълно е с качествени чужденци и световни звезди. Дани Гуиса, Мамаду Нианг - голмайстори на испанското и френско първенство, Диего Логано, до скоро Роберто Карлош, Гути, Куарешма, Ернст, Барош. да не говорим какви тренъори има там в момента. Така, че е много по класно от нашето и крачка напред в кариерата за всеки футболист от родното първенство.

icone_81
04.11.2010 10:37

Така, така, все пак това /Турция/ им е единствения пазар за футболисти. Те за другаде не стават.