Сашо Борисов: ЦСКА излиза за трите точки

21:21
Сашо Борисов: ЦСКА излиза за трите точки
Сашо Борисов, който по документи се води старши треньор на ЦСКА заради леценза, с който разполага, сподели на пресконференцията във Виена, че тимът ще се радва и на спечелена една точка, въпреки че "червените" ще гонят успеха на "Ернст Хапел".

"Надяваме се на един добър мач срещу Рапид Виена. Моите уважения към съперника. Отбор, който показва истинския европейски футбол в сърцето на Европа. Надявам се да покажем една истинска игра и да зарадваме привържениците. Ще играем агресивен футбол, за да се понравим на нашите фенове. Този мач, който изиграхме срещу Бешикташ, да го изиграем и утре. Трябва да покажем една добра игра и резултат", сподели Борисов преди мача с Рапид Виена, цитиран от "Гонг".

"Ремито е един добър резултат, който би ни зарадвал, но ще преследваме трите точки. Колкото и да звучи, че не е по силите ни този резултат. Ще се изправим срещу отбор, който играе добър футбол, но защо ние да не покажем силните страни на отбора. Всички знаем, че ситуацията, в която попадам не е случайна, защото отново има нужда от треньор с лиценз ПРО", добави още специалистът.

"Ситуацията от преди два месеца и сега е по-различна. Сега има настроение в момчетата, задружни са. Настроението от преди и сега е различно. Сега имат и самочувствие. Трябва да го показват. Това е лицето на ЦСКА", завърши Сашо Борисов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

altona
04.11.2010 11:06

Този треньор го използват само като фигурант,за протокола.