Ясен Петров: Дано публиката да надъха играчите

13:16
Ясен Петров: Дано публиката да надъха играчите
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че се надява публиката да надъха неговите играчи в мача с Лил и "сините" да запишат втори успех в турнира Лига Европа.

"Това, че гоним задължителна победа срещу отбора на Лил не ни притеснява. Публиката на Левски е много силен 12-ти играч, дано утре да успее да надъха играчите", споделя специалистът.

"В мача с Локомотив Пловдив не бяхме достатъчно агресивни, това беше основния ни проблем. Утре трябва да сме дисциплинирани и да се възползваме от шансовете, които със сигурност ще се открият пред нас. Важно е да сме концентрирани пред нашата врата. Нормално е, когато нещо не върви да търсим промени, утре ще има такива със сигурност, включително и по дясното крило", допълва Петров.

Специалистът обяви и групата на Левски за мача с Лил, в която попадат:

Дъстли Мюлдер, Сержиньо Грийн, Стефан Станчев, Иво Иванов, Александър Александров, Христо Йовов, Веселин Минев, Мариан Огнянов, Даниел Младенов, Жоазиньо, Дарко Тасевски, Андвеле Слори, Александър Киров, Исмаил Иса, Гара Дембеле, Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Йордан Милиев, Божидар Митрев, Кирил Акалски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fena_b
03.11.2010 22:22

отново 22 000 на Герена и отново ще пеем цял мач независимо от резултата....останалото зависи от вас! Не играйте за точки,играйте за ЛЕВСКИ *beer*

biserms
03.11.2010 21:52

От нас ще получите каквото е по силите ни.Ще ви дадем цялата си подкрепа и ще се постараем да играете спред невероятна атмосфера.Другото зависи от ВАС - Не играйте за точки, играйте за ЛЕВСКИ *beer*