Фъргюсън хвали Обертан след победата в Турция

09:14
Фъргюсън хвали Обертан след победата в Турция
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън похвали специално крилото Габриел Обертан, автор на един от головете за снощната победа над Бурсаспор, с която "червените дяволи" на практика си осигуриха място в 1/8-финалите на Шампионската лига.

Тимът на Димитър Бербатов, който игра през целия мач в Турция, стигна до успеха с точни удари на Дарън Флетчър, Бебе и красив гол на Обертан.

"Разполагаме в състава си с млади футболисти, които днес получиха необходимия опит, а още по-важно е, че те играха много, много добре. Те се представиха достойно и ние сме много доволни. Обертан е само на 21 години. Той се развива доста добре и става все по-силен. Това момче е много талантливо и днешният му гол показа това", каза Фърги пред "Скай Спортс".

Мениджърът определи като добър знак факта, че головете ги отбелязват различни футболисти.

"Когато погледнете полузащитата ни през всичките тези години - Скоулс, Кийн, Бът, Бекъм и Гигс, всички го правиха и е добре, че се връщаме към това отново", добави сър Алекс.

Според него именно първият гол на Флетчър, който бе отбелязан три минути след почивката, е станал ключов в срещата. Победата бе помрачена от травми на Нани и Флетчър, които напуснаха терена преждевременно и все още няма яснота за това, колко ще отсъстват.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари