Мощна агитка подкрепи Левски на тренировката на \"Герена\"

09:04
Мощна агитка подкрепи Левски на тренировката на \"Герена\"
Мощна агитка от около 200 запалянковци на Левски подкрепи своите любимци на днешната тренировка на "сините".

Феновете започнаха да се събират един час преди началото на поредното занимание на "сините", което бе открито само 15 минути за привържениците на Левски и за представителите на медиите. Агитката зае местата си на трибуните на помощното игрище на стадион "Георги Аспарухов" и започна да пее песни.

Пръв на терена се яви наставника на тима Ясен Петров, който бе посрещнат с бурни аплодисменти и песни, а след това на игрището излезе и целия отбор. Футболистите се събраха пред агитката и с аплодисменти благодариха на феновете за оказаната подкрепа. Агитката пък запали на няколко пъти факли и през цялото време пееше песни за любимия си тим.

Фен-сайтът на Левски призова вчера привържениците на тима да подкрепят клуба след трите поредни поражения във всички турнири и днес запалянковците вдъхнаха кураж на своите любимци преди важната среща с френския Лил.

"Сините" приемат френския тим в четвъртък с надеждата да прекъснат черната серия и да запишат втори успех във втория по сила европейски клубен турнир.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SADMAKER
03.11.2010 12:59

Какво е това жалки фенчета разбирам да играят Левски и още 1 БГ отбор че тога плюй колкото си искаш аз не съм Левскар ,но съм за тях срещу тъпите френски курви *thumb_up*

Notilke
03.11.2010 12:20

леЗки пак скрибуууца дайте им карууууца *lol* *lol* *joking* жалки фенчета

juve_83
03.11.2010 10:13

Тежко им на Лил, ще си го изкараме на тях, ще бъде страшно в Четвъртък вечер *cigarette*

Shakrachki
03.11.2010 10:11

айдеееееееееее да ги газим франсета евала лавина *party*