Радуканов: Оставам треньор на ЦСКА до края на полусезона

15:30
Радуканов: Оставам треньор на ЦСКА до края на полусезона
Настоящият наставник на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че със сигурност ще води "армейците" до края на този полусезон.

Радуканов, който бе гост на награждаването на най-добрите млади футболисти от националната програма "Децата и футболът", разкри, че вчера е имал разговор със собствениците на клуба. "Преди всичко искам да поздравя организаторите на това събитие", каза бившият защитник на "червените".

"Вчера разговарях със собствениците, оставам до края на полусезона. За Лига Европа ще използваме лиценза на Сашо Борисов, а в "А" група мисля, че няма да има проблем да водя мач за мач с моя лиценз. Надявам се догодина да си изкарам и "Про лиценз", досега не можех, защото нямах стаж. Собствениците няма нужда да ми поставят условия. В ЦСКА условията са ясни - всеки мач победа и отборът да играе, колкото се може по-добре. Те ми казаха да направя всичко по силите си да завършим полусезона, възможно най-добре. Те ще имат време до средата на декември да мислят какво да правят. Може през пролетта да доведат някой именит специалист", допълни Радуканов.

Той заяви, че защитникът на тима Йордан Минев е бил глобен заради действията си към публиката след края на мача между ЦСКА и Берое.

"Йордан Минев е глобен по вътрешния правилник. Всеки, който си позволи реплики към феновете или ръководството ще бъде глобяван", каза Радуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Efix
02.11.2010 18:40

Някои извънредни решения са по-успешни от други по-планирани. Нужно ли е да се търси "именит" специалист със заплата, с която може 1 година някоя юношеска формация да играе цяла година ?