Джерард трансферира Роби Кийн от \"Анфийлд\"

18:47
Джерард трансферира Роби Кийн от \"Анфийлд\"

Бившият защитник на Ливърпул Марк Лоуренсън сътвори голям гаф, след като съобщи в медиите, че нападателят на мърсисайдци Роби Кийн ще напусне клуба. Лоуренсън цитира думите на капитана на "червените" Стивън Джерард, който му бил казал, че следващия месец Кийн ще напусне "Анфийлд".

"Бяхме на по питие с Джерард и говорихме за Роби Кийн. Той каза, че имат един и същи агент и вероятно нападателят ще бъде продаден през януари", заяви в своето изказване Лоуренсън.

От Ливърпул веднага опровергаха това и се наложи бившият играч на отбора да поднесе извиненията си за неточното предаване на думите на Джерард.

"Съжалявам, ако съм причинил някакви неудобства, не исках направя това. Името на Джерард не биваше да бъде споменавано. Не Стивън, а аз казах всичко тези неща", оправдава се след гафа Лоуренсън.

Дали наистина капитанът на Ливърпул е казал, че Роби Кийн ще напусне клуба през отварящия скоро зимен трансферен прозорец едва ли ще разберем със сигурност. Остава ни да видим дали бившия нападател на Тотнъм ще успее да запази мястото си на "Анфийлд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Xwells
19.12.2008 16:09

дано да го махнат тоя Кийн от Liverpool че нищо не става от него...!

Nick9595
17.12.2008 19:25

кийн е просто един добър футболист , а за такива играчи няма място в ливърпул . за да оставиш следа на анфийлд трябва да си нещо повече от това . не е достатъчно само да си фен на отбора . и аз съм фен , ама не играя с джерард и торес . да си ходи