Фабрегас отпадна за гостуването на Шахтьор

12:25
Фабрегас отпадна за гостуването на Шахтьор
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер потвърди, че Франсеск Фабрегас няма да пътува с отбора за гостуването на Шахтьор Донецк в Шампионската лига.

Капитанът на "артилеристите" получи травма в подколянното сухожилие при победата над Уест Хям, като френският мениджър призна, че е възнамерявал да смени испанския национал на полувремето, заради травмата. Венгер допълни, че при контузията на става въпрос за разтежение, така че се очаква Фабрегас да се завърне за мача в неделя с Нюкасъл.

"Става въпрос за силни болки в областта на подколянното сухожилие", заяви Венгер.

Той допълни: "Прекалено рисковано е и не възнамеряваме да рискуваме с него. Мисля, че той има шанс да играе в неделя, но за утре вечер е прекалено рано. Не става въпрос за типично разтежение, той усеща само болки. Не знам точно за какво става въпрос, но не можем да рискуваме на сляпо, защото Сеск вече имаше доста подобни травми. Той ще се оправи, но му трябва време".

 Андрей Аршавин, Алекс Сонг и Денилсон са под въпрос за мача в Украйна. Венгер не обяви със сигурност, че тримата отпадат за срещата с украинския шампион, но призна, че те ще бъдат прегледани отново преди заминаването тази вечер.

"Алекс Сонг има проблем с прасеца, ще го прегледаме днес. Има шанс да пътува. Аршавин има проблем, така че може да го оставим у дома, а Денилсон е с травма в слабините. Те тримата, заедно с Фабрегас, са играчите, които ме притесняват. Само Фабрегас обаче отпада със сигурност, а останалите трима ще бъдат прегледани допълнително."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

footskater_sam
02.11.2010 16:41

най-добре даже и в неделя да не играе а да е резерва и при неприятен резултат при почивката да влезе, домикинството в неделя е най=лесния мач, който ще имаме през неомври и декември *sad*