Бенитес: Ходжсън да си гледа работата

11:55
Бенитес: Ходжсън да си гледа работата
Треньорът на Интер Рафаел Бенитес предприе словесна атака по адрес на неговия приемник на "Анфийлд Роуд" Рой Ходжсън, в която съветва мениджъра да си гледа своята работа.

Самото изявление на Бенитес противоречи на собствените му думи и испанецът вместо да говори за своя отбор, отделя твърде много внимание на друг тим. Рой Ходжсън нееднократно подлага на съмнение качеството на играчите, които получи в наследство от Бенитес, а миналата седмица наставникът на мърсисайдския клуб също обвини предшественика си, че е пречил на клубната легенда Кени Далглиш да помага активно на Ливърпул.

"Смятам, че Ходжсън сам не знае какво говори. Всяка негова нова пресконференция става по-лоша, защото той говори за неща, които не знае. Може би защото твърде малко е бил на този пост. Когато аз работих в Ливърпул, давахме на запалянковците чувството на гордост. Борехме се за радостта на запалянковците, за клуба и нашите играчи. Вероятно той не разбира това. Що се касае до Кени Далглиш, аз го поканих обратно в клуба, но изпълнителният директор Кристиан Пърслоу му намери друга роля. Така че Ходжсън не знае какво говори, но аз мога да му обясня. Вместо да говори за моите неудачи, да си се концентрира в своите играчи и да си върши работата. Той завари деветима футболисти от различни национални отбори и не би трябвало да говори за качествата им", каза Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация