Балъков: Първенството остава много интересно

11:35
Балъков: Първенството остава много интересно
Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков заяви след нулевото равенство с Миньор Перник, че не е изненадан от твърдата и затворена игра, демонстрирана от перничани.

"Миньор игра както очаквахме. Много твърдо и затворено. Имахме възможности и през двете полувремена, но не успяхме да реализираме", коментира Красимир Балъков.

"Надявам се Миньор да играят така срещу всички противници. Първенството остава много интересно. Може би Литекс се измъкна леко напред, но мисля, че и там ще се получат изненади. През втория полусезон ще бъде много интересно. Много е рано да казваме кой ще вземе титлата и кой ще се класира за евротурнирите. Много ще бъде интересно, особено за местата за Лига Европа. Дай Боже, така да продължава, защото хората искат да гледат интересен футбол", каза още Балъков.

"Ако Миньор бяха играли по този начин и с ЦСКА, със сигурност нямаше да загубят мача. Ако обаче искаме да сме на върха, трябва да намерим начин да бележим точно в такива мачове. След края на сезона ще направим своите анализи и през зимната пауза може да потърсим креативни футболисти, които да създават числено преимущество и да решават мачовете ни с отбори, които играят затворено", допълни мениджърът на "акулите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация