Сър Алекс: Шампионска лига е по-силна от Световното първенство

09:25

Сър Алекс: Шампионска лига е по-силна от Световното първенство
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изказа интересно мнение, в което твърди, че Шампионската лига е по-силен футболен турнир от Световните първенства.

"Гледахте ли последните шест Световни първенства? Май е по-добре да отидете на зъболекар", коментира Фъргюсън пред "Асошиейтед Прес".

"Вярна е, че в груповата фаза понякога в Шампионска лига не е интересно, но битките в елиминациите не могат да се сравнят с нищо друго. Мисля, че това е доста по-силен турнир от Световните първенства", каза още сър Алекс.

Днес Ман Юнайтед гостува на Бурсаспор в мач от 4-я кръг от група "С" на Шампионска лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

marian4y
02.11.2010 19:59

yoyo нещастен недорасъл олигофрен недъгъв .. явно неразбираш от футбол щом наричаш САФ глупак това даже изглежда смешно отстрани един НИКОЙ да нарече НАЙ-ГОЛЕМИЯ глупак *lol* а ти данте ли си манте ли си един ден рано или късно всички ще остареем така ,че не се прави на остроумен глупако *beer* *thumb_up* *lol*

sasedq
02.11.2010 19:35

Точно така си е поне за българите без тва на световното се радваме за Испания,Бразилия Аржентина и така на татък защото нашите хич ги няма.Поне в шампионската лига всеки си подражава за някои отбор и за мен има много по голяма тръпка.

yoyothebestplay
02.11.2010 13:57

аз съм със всичко съгласен на веднъж съм казвал че САФ е предубеден глупак *thumb_up* *cigarette*

thrill
02.11.2010 13:52

Нищо необичайно няма в това изявление . Напротив , казаното е очевидно за всеки . При положение , че в момента наблюдаваме едни елитни европейски клубове , които са се превърнали в икономически мегаструктури , обединяващи финансии и печалба от най-високо ниво . С интернационален капитал , селекция , поддръжници ( а това значи и пазар) , повече от логично е , те да превъзхождат една чисто регионална формация , подбрана по териториален или по-скоро етнонационален принцип . Единствено , безконтролната натурализация на чуждестранни футболисти в националните гарнитури би могла да доведе до изравняване на нивата , но тогава би се размила границата между клуб и национален отбор и самото представителство на националните формации би загубило своя смисъл .

Dante_Shift
02.11.2010 13:16

Дъртия, ти пак каза нещо абсолютно вярно! За разлика от Световното, в ШЛ няма очеваден победител 2-3 месеца преди започването на надпреварата! Тук Блатер неможе да реди нещата *joking*

darklight
02.11.2010 12:41

Няма две мнения по въпроса. Последното световно беше най-скучното нещо, което съм гледал. Беше по-зле и от турски сериал.