Миньор открадна точката от гостуването на \"Лазур\"

21:13
Миньор открадна точката от гостуването на \"Лазур\"
Черноморец Бургас не успя да победи Миньор Перник в мач на една врата. Последната среща от 12-ия кръг на "А" група на стадион "Лазур" завърши без голове - 0:0.

Черноморци доминираха през цялото време, но така и не успяха да намерят път към мрежата на перничани, които бяха заложили на откровено дефанзивна тактика в гарнитура с грубости. Достатъчно показателен е фактът, че гостите получиха цели седем жълти картона. Футболистите на Миньор използваха и прийома за накъсване на играта, като много често лежаха по тревата в очакване на лекарска помощ.

През първото полувреме "акулите" направиха поредица от пропуски, като при най-чистото положение след удар на Антонио дос Сантос от фаул топката срещна напречната греда. Много активен в предни позиции беше Муса Койта, срещу когото перничани не подбираха средства.

На два пъти се наложи таранът да сменя фланелката си, след като бранителите в жълто-черно му я разпраха.

След почивката Черноморец Бургас продължи натиска, но и пропуските си. Отново Дос Сантос можеше да вдигне публиката на крака в последните секунди, ала ударът му с глава прати топката на сантиметри от десния страничен стълб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
02.11.2010 13:58

защото глупав и неук kalinho през целия мач Миньор играха като селски чобани,ританици,секири,това ли е футбол,ама ти и толкова разбираш

Kalinho
02.11.2010 13:53

Защо Минъоро да са селски отбор а така наречените Акули да не са? Те играят по същия начин срещу Левски, ЦСКА, Литекс и другите по - силни отбори. Затварят се отзаде, чакат за някоя случайна контра и максимално бавене на играта, това е техния стил. Не случайно някой като се затвори срещу тях и се дънят.

nikol4eto15
02.11.2010 09:13

На два пъти се наложи таранът да сменя фланелката си, след като бранителите в жълто-черно му я разпраха! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА *lol*

valk0v
02.11.2010 07:41

Ей това е селски отбор, типично за Б група - 11 човека в защита, фалове, лежене по тревата. Тоя вратар какъв изрод е не мога да повярвам. Толкова издразни публиката, с това бавене на време че ...
А тоя съдия е пълен некадърник *angry*