Николай Кръстев: \"Дано по-скоро играем с голям европейски отбор на \"Лазур\"

16:08
Николай Кръстев: \"Дано по-скоро играем с голям европейски отбор на \"Лазур\"
"Надявам се на стадион "Лазур" в най-скоро време да гостува някой отбор от силните европейски първенства, чиито мачове сега гледаме само по телевизията", заяви защитника на Черноморец Бургас Николай Кръстев.

"Това ще се случи при класиране на Черноморецм Бургас в челната тройка и участие в евротурнирите. Такава е нашата цел и смятам, че имаме възможности да я постигнем този сезон", заяви още играчът, който гостува в студиото на предаването "Добро утро, Бургас" по телевизия Канал 0.

Кръстев подчерта, че е много важно бургаската общественост да подкрепя всеотдайно футболистите на Черноморец.

Той изтъкна, че в отбора има отличен колектив. Играчите се отнасят професионално към задълженията си, дисциплината е на ново равнище, целите и мотивацията – също. Бранителят не пропусна да посочи историческите рекорди за клуба с 4-те победи над софийските грандове и поредицата от 11 мача без загуба, като изрази надежда, че към серията ще се прибави и днешният двубой с Миньор.

Гостът в телевизията каза, че се гордее с проекта на Черноморец Бургас. Той е възхитен от строежа на кампуса "Гнездо на акули" и се надява реализация да получи и замисълът за нов спортен комплекс на стадион Черноморец." Нека нашият град стане един от тези, в които се играе зрелищен и емоционален европейски футбол", заяви Кръстев в края на гостуването си в студиото покани всички привърженици на футбола в Бургас да посетят мачовете до края на сезона, като още днес в 18 часа могат да изгледат двубоя, в който Черноморец Бургас посреща на стадион "Лазур" тима на Миньор Перник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Georgiev1993
01.11.2010 17:24

ама ти е гадно , че ако не тази или другата то много скоро Черноморец ще са далеч над нашето ниво защото там се работи по европейски *thumb_up*

ASR
01.11.2010 16:37

Футбола е за феновете , а вие нямате фенове долна измет