Боримиров: Левски тепърва ще върви надолу

10:39
Боримиров: Левски тепърва ще върви надолу
Бившият спортен директор Даниел Боримиров никога не пести похвали и критики, когато става дума за Левски. Известно е, че отношенията между него и Георги Иванов са доста обтегнати, като и двамата не си говорят, откакто Гонзо зае поста му в клуба. Пред "Тема Спорт" бившият национал коментира загубата на "сините" от Локомотив (Пд).

"Днес (б. а. - вчера) се прибирам, не съм гледал мача с Локо Пд, така че няма да е сериозно и коректно да правя спортно-технически анализ на играта. Като цяло обаче Левски постепенно върви надолу, нещо, което не очаквах с оглед първоначалните игри на отбора. В последните няколко мача от онзи отбор няма и помен. Не е нормално формата на повечето футболисти да спада. Левски няма сили да издържи цял мач. Изглежда, нещо е объркано във физическата подготовка и тренировъчния процес. Ръководителите да дадат оценките и да кажат каква е причината за състоянието на отбора", заяви Боримиров.

"Четох, че Локо Пд не бил побеждавал Левски на "Герена" от 25 години... Какво повече да говорим?! За всичко си има обяснение, нещата явно не са както трябва. Не съм в кухнята на Левски, но подочувам някои неща, които не ми харесват. Ще дойде обаче времето да коментирам по-обстойно, нека мине полусезонът и тогава ще кажа някои работи", допълни Боримиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация