Моу намекна, че може да поеме Ман Юнайтед

14:17
Моу намекна, че може да поеме Ман Юнайтед
Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо настоя, че "само един специален мениджър" може да наследи сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед, когато шотландецът реши да се пенсионира.

Мениджърът на "червените дяволи" ще навърши 69 години през декември и все още не се знае кой ще го да го замести на "Олд Трафорд" след пенсионирането му. Самият Моуриньо обаче не вярва шотландецът да се откаже скоро от работата си.

"Футболът без Алекс Фъргюсън? Аз не съм сигурен, че това ще се случи скоро", каза Моуриньо за "Мирър".

"Човекът живее и диша за футбола и Манчестър Юнайтед е неговият клуб. Неговият глад и желание за печелене на най-големите трофеи остават големи. Не смятам, че денят, в който ще се откаже от футбола наближава. Подобно на Реал Мадрид, и в Манчестър Юнайтед тази работа е специална и само един специален мениджър би бил достатъчно добър, за да поеме поста, ако и когато тази позиция е свободна. Разбира се, шансове като този не се предлагат всеки ден и интересът ще бъде огромен. Както беше и в Реал Мадрид", добави португалецът с прякор Специалния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tttt
31.10.2010 21:50

прост народ,слаба държава ....

gopencet0
31.10.2010 16:15

Аз лично вярвам че това ще стане, но дали веднага след като САФ се оттегли Моу ще го наследи нз, но ще дойде 100% *thumb_up*