Сър Алекс: Януари? Спокойно, няма да привличаме никой

12:11
Сър Алекс: Януари? Спокойно, няма да привличаме никой
Сър Алекс Фъргюсън обяви, че Манчестър Юнайтед няма да привлича нови футболисти през януарския трансферен прозорец, тъй като настоящият отбор е достатъчно добър, за да жъне успехи.

Както е известно, преди броени дни стана се разбра, че шотландецът ще разполага с около 50 милион паунда за трансфери, но той опроверга информациите, че ще харчи през зимата.

"Със сигурност няма да купуваме нови играчи през януари. Тогава ще остават едва 5 месеца от сезона, а за нас ще се завърнат Валенсия и най-вероятно Харгрийвс, които ще освежат тима от натрупаната умора. Винаги съм разполагал с достатъчно пари за трансфери, но истината е, че невинаги трябва да се харчат средства. Сега пък имам достатъчно силен състав и затова не виждам нужда да купувам през януари, така че нови попълнения могат да се очакват едва през лятото", споделя мениджърът на "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
31.10.2010 19:17

Ако купим някого,то ще бъде вратар(надявам се Буфон) *smile*

psiharizlle
31.10.2010 14:19

май ти тряя по-голям диоптър да видиш учевидното

gopencet0
31.10.2010 13:04

Това според мен са поредните льжи от страна на репортерите. САФ просто трябва да земе 2-3 играчи, защото е очевадно че отбора не играе толкова добре, вярно че все още няма загуба, обаче с тея равни и тая не толкова силна игра няма да земе никакьв трофей освен Карлинг Кьп, кьдето Арсенал ще дадьт всички за да го земат, защото няма конкуренция там, всички силни отбори отпаднаха с изключение именно на Юнайтед и Арсенал