Специалния хвали Бензема и Марсело след успеха над Еркулес

10:05
Специалния хвали Бензема и Марсело след успеха над Еркулес
Жозе Моуриньо отправи специални похвали към Карим Бензема и Марсело след вчерашната победа на Реал Мадрид с 3:1 като гост на Еркулес.

Специалистът изрази недоволство от играта в защита на неговия тим, като сподели, че е предупредил отбраната на "белия балет" да внимава за Давид Трезеге преди началото на срещата.

"Първото полувреме беше много сложно, защото противникът би агресивен. Не ми хареса голът на Еркулес, с играчите си говорихме, че трябва да се полагат усилия, за да не се стига до такива неща. След почивката на практика само ние играехме футбол. Започнахме да влагаме повече усилия в отбрана. Най-важното е, че взехме трите точки, които ще ни задържат на върха още една седмица", заяви Моуриньо

"Бензема не се разписа, но създаде три гола - първия, третия и четвъртия, до който не се стигна, но който можеше да бъде реализиран от Кристиано. Карим ни бе допълнителна помощ в атака и създаде проблеми на Еркулес. Той напълно промени динамиката на мача. Бензема може и да не е вкарал гол, но влиянието му върху играта ни бе огромно. Представянето на Карим днес ще окаже добро въздействие върху самочувствието му. Много се радвам за него", каза Моуриньо.

"Марсело играе фантастично от началото на сезона. Той има повече време за възстановяване, защото не бе повикан в националния отбор на Бразилия. Това е добре за нас и лошо за Бразилия, защото Марсело е много качествен краен бранител. Това може да му помогне да играе на високо ниво през целия сезон", заяви Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
31.10.2010 11:45

Той марсело им е най добрия кво няма да го хвали