Гуардиола: За нас не е проблем \"Ел Класико\" да е в понеделник

13:17
Гуардиола: За нас не е проблем \"Ел Класико\" да е в понеделник
Треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола заяви, че за неговите възпитаници няма значение точно в кой ден от седмицата ще се играе "Ел Класико". Както е известно, сблъсъкът на каталунците с Реал Мадрид е точно след един месец, като тогава в Каталуния ще има избори и заради това се заговори, че може би ще е добре мачът да бъде преместен от събота в понеделник.

"Не знам какво точно смятат хората, но съм сигурен, че ще има много недоволни, ако Ел Класико се играе в понеделник. Но не ние взимаме решението кога ще е мачът,” каза Гуардиола по наболелия проблем.

„Независимо какво коментират от Мадрид, или какво е казал Виктор Валдес, Лигата решава кога да се играят мачовете, за да се съобрази и с телевизията. В нашия район по това време има нещо много по-важно от футболен мач – изборите. Не е важно кога ще е мачът, а и Реал, и Барса да играят добре.”

„Не мисля, че ако мачът е в понеделник, ще е по-малко бляскав. Когато и да ни кажат, ние ще играем, независимо дали е неделя, събота, или понеделник. Теренът си е един и същи всеки ден, а и съм сигурен, че стадионът ще е пълен, и цяла Европа ще ни гледа,” добави младият специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари