Татко Карло недоволен от играта, затяга редиците

08:35
Татко Карло недоволен от играта, затяга редиците
Не можем да си позволим да играем едно добро полувреме, а през другото да не показваме нищо, скастри футболистите си мениджърът Челси Карло Анчелоти.

Италианецът не е доволен от представянето на своите и призова за мобилизация.

"Започнахме сезона много добре, но аз мисля, че можем да играем доста по-добре от това, което показваме до момента. Имаше леко непостоянство в някои от мачовете ни и на моменти не демонстрирахме това, което наистина можем. Трябва да играем във всички мачове на високо ниво и да не се отпускаме нито за минута. Трябва да подобрим играта си и интензивността си на терена. Не може да си позволим да изиграем просто едно добро полувреме, както стана в мача с Уулвс, а през другото да не показваме нищо. Моето желание е да играем целите си мачове на много високо ниво и да не се забелязва никакво отпускане в редиците ни. За съжаление не успяхме да изиграем нито един такъв двубой от началото на сезона", каза Анчелоти.

"Срещу Манчестър Сити и Астън Вила например не успяхме да стигнем до победите и да вкараме гол, което не може да се допуска. Направихме добър мач в Шампионската лига срещу Спартак Москва, но е малко странно, че не успяхме да отбележим голове в две поредни гостувания във Висшата лига. Трябва да подобрим играта си, когато играем далеч от дома. Например в началото на сезона разбихме като гости Уигън с 6:0, така трябва да действаме когато сме гости – безкомпромисно", добави още мениджърът на Челси.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация