Лаптопа: И двата отбора ще гонят победата

15:25
Лаптопа: И двата отбора ще гонят победата
Старши треньорът на Пирин Благоевград Костадин Ангелов - Лаптопа каза днес на пресконференцията преди гостуването на Академик София, че и двата тима ще гонят победата в двубоя помежду си.

"Утрешният мач е решаващ и за двата отбора, за първи път от доста време насам сме само с един контузен играч - Петаков, наказан е Башлиев", каза Ангелов.

"Академик победи Миньор и без публика, свикнали са с това, така, че този фактор не ни помага особено", сподели още наставника на Пирин.

Той каза, че няма да даде шанс на репортерите след мача със "студентите" да започнат да го наричат "Господин Хикс", имайки предвид последните равенства на орлетата, което означава че ще гони победата.

"Затова казах нека победи по-добрият, ние сме по-добрият отбор", уточни Ангелов. Пресаташето Велислав Елезов даде подробности за състоялата се снощи среща на фенклуба с ръководството. "Срещнахме се с ядрото фенове на мажоритарния собственик \'Бъдеще за Пирин\', придобил наскоро контролният пакет акции на клуба", каза Елезов.

Според него феновете искали да чуят истината за финансовото и спортно-техническото състояние на клуба. За това на срещата присъствали освен изпълнителния директор Емил Наков, още треньорът Ангелов, капитанът Благой Макенджиев и нападателят Зоран Златковски.

Треньорът уверил феновете, че Пирин никога няма да изпадне, нито за момент никой от отбора, не е допускал подобна мисъл да му мине през главата. В продължение на един час Емил Наков говорил пред феновете за финансирането, бил повече от директен, не спестил нито един факт за финансовото състояние на клуба. "Състоянието не е цветущо", каза днес Елезов.

Според него клубът имал давания, но и вземания. "Като вземем, ще дадем", обясни просто схемата Елезов. От месец се търси генерален спонсор на клуба, имало светлина в тази насока и ясен план. "Днес г-н Наков е в София и води разговори в тази насока, до един месец ще имаме яснота по темата", увери пресаташето на Пирин. Той категорично отрече слуховете, че Пирин е във финансов колапс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация