Заснеха филма \"Убийте октопода Паул\"

12:51
Заснеха филма \"Убийте октопода Паул\"
Нов китайски филм на име "Убийте октопода Паул" оспорва истината за оракулските възможности на мекотелото, което позна изхода на осем мача от Мондиала в ЮАР.

Паул почина съвсем наскоро в аквариума си в Германия от естествена смърт. В сюжета на фантастичния трилър има много обрати, а в крайна сметка зрителите научават, че октоподът Паул всъщност не е оракул, а неговите пророчески възможности са лъжа, която е измислена, за да помогне за уреждането на мачове.

"Наистина харесвам футбола и обичам Мондиала. Но много хора залагаха на мачовете от Световното първенство", сподели Ксиао Джианг, режисьорка на филма.

"Така, че когато мислех да направя този филм, исках да покажа хора, които попадат в напечени ситуации, заради залагане на мачове", добави Ксиао.

Самата тя наистина не вярва в пророческите възможности на октопода и според нея това е измама.

"Доколкото знам, не е възможно Паул да познае осем срещи поред. Един октопод не е интелигентен, колкото човек. Така, че това е перфектен план и този план заблуди хората по целия свят. Това е, защото хората по целия свят наистина харесват Паул, той е много сладък", завърши китайката. Филмът ще бъде тръгне по кината в Китай на 30 ноември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари