Кристиано: Очаквайте най-доброто от Рууни

12:02
Кристиано: Очаквайте най-доброто от Рууни
Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че бившият му съотборник в Манчестър Юнайтед Уейн Рууни ще намери формата си и ще покаже на всички колко добър играч е.

Рууни е отбелязал едва един гол за "червените дяволи" от началото на сезона, а в момента лекува травма.

"Уейн не започна сезона добре, но той е фантастичен играч и със сигурен, че скоро ще покаже това на всички", каза Роналдо.

"Той взе своето решение да остане с Юнайтед и ние всички трябва да го уважим. Във футбола нещата се променят много бързо. Аз също не започнах добре сезона, но останах спокоен, работих здраво, отбелязах няколко гола и изведнъж всичко се промени. Във футбола е така - вкарваш един гол и всички започват да мислят по различен начин за теб. Това ще се случи и с Уейн", допълни португалският национал.

Роналдо сподели, че според него сър Алек Фъргюсън и Жозе Моуриньо са най-добрите мениджъри в света. "Работих със сър Алекс пет години и те наистина ми харесаха. Винаги съм имал добра връзка с него и го възприемам и като мой приятел, освен като велик мениджър. За мен той и Моуриньо са най-добрите в света. Единият е млад, а другият по-възрастен, но и двамата са спечелили всичко във футбола", завърши нападателят на Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация