Венгер: Загубихме Гибс за няколко седмици

11:15
Венгер: Загубихме Гибс за няколко седмици
Младият защитник на Арсенал Киърън Гибс няма да може да помага на своя тим през следващите няколко седмици, след като получи травма на коленните връзки при снощната победа над Нюкасъл с 4:0 в среща от турнира за Купата на Лигата.

21-годишния ляв защитник ще премине утре преглед със скенер, който ще покаже точните поражения, но мениджърът на Арсенал Арсен Венгер смята, че няма да може да разчита на Гибс поне за няколко седмици. Френският наставник заяви за "Arsenal TV Online":

"Ние загубихме Киърън Гибс миналата нощ. Това е лошата новина. Става въпрос за разтежение в областта на коленните връзки. Трябва да направим скенер утре, но става въпрос за няколко седмици". Венгер обаче допълни, че има добри новини около състоянието на Робин Ван Перси и Аарън Рамзи.

Той сподели: "Те трябва да се завърнат в групата ни в края на следващата седмица. Разбира се, ние не трябва да даваме някакъв срок на Рамзи или Ван Перси. Аарън ще има нужда от повече време, за да е напълно готов за първия тим. Ван Перси обаче не е далеч от завръщане в игра."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация