И ЦСКА Москва следи Дембеле

09:19
И ЦСКА Москва следи Дембеле
ЦСКА Москва се интересува от нападателя на Левски Гара Дембеле.

Това информира турският вестник "Фотомач", позовавайки се на неназовано руско издание. Комшиите твърдят още, че другите възможни варианти са звездата на "сините" да заиграе край Босфора или в Португалия. Те даже намесват бившата звезда на Галатасарай Марио Жардел, който в момента се подвизава в Черно море. Според тях именно той е препоръчал Гара на свои приятели от Турция и иберийската държава. Това обаче май е плод на калпав превод. "Фотомач" се позовава на публикация на вестник "Стандарт" за мача с Литекс.

В нея се твърди, че на трибуните в Ловеч е имало турци, поляци и руснаци, които обаче гледаха Веселин Минев и Жоазиньо, а не Дембеле. Освен това пише, че Жардел прави реклама на нападателя на Левски във връзка с изказването му пред "Фуут Меркато". Там именитият бразилец хвали качествата на Гара, но въобще не става въпрос да го е предлагал на когото и да било.

Единственият турски клуб, за който се знае, че има интерес към нападателя, е Трабзонспор. От Левски обаче са категорични, че французинът не се продава.

"Нека си имат интерес. Дембеле ще стои тука. Защо да не вземе "Златната обувка", заяви собственикът на "сините" Тодор Батков преди десетина дни.

Преди него в същия тон се изказа и спортният директор Георги Иванов.

"Няма да го продадем, защото след шест месеца той ще е още по-добър. Тогава тимът вече ще е сработен и ще играе на много по-високо ниво", коментира Гонзо.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация