Улие: Дано Стилиян да няма нужда от операция

17:22
Улие: Дано Стилиян да няма нужда от операция
Мениджърът на Астън Вила Жерар Улие се надява българския капитан на неговия тим Стилиян Петров да няма нужда от операция на коляното и да се завърне в игра след около два месеца.

Българският национал получи травма на коленните връзки по време на загубата от Съндърланд през миналия уикенд. Френският мениджър обаче е оптимист, че халфа ще се завърне до два месеца, въпреки че срока за завръщане на българина в игра ще се увеличи, ако той все пак трябва да се оперира. Улие заяви:

"Най-лошото в случая със Стилиян е, че той няма да играе минимум два месеца. Мисля, че ние ще знаем окончателно в края на седмицата дали той ще има нужда от операция или не. Нека обаче да стискаме палци да няма нужда от хирургична интервенция, защото това ще бъде най-лошият възможен сценарий. Стилиян обаче е силно момче, което е имало подобни травми и през, но той винаги се е завръщал в игра."

Улие добави, че се надява Люк Йънг да поднови тренировки през следващата седмица, но призна, че Габи Агбонлахор няма да може да играе все още, след като премина операция на слабините преди три седмици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация