От Берое: ЦСКА не е в криза, очаква ни тежък двубой

15:21
От Берое: ЦСКА не е в криза, очаква ни тежък двубой
Помощник-треньорът на Берое Ивко Ганчев заяви преди мача с ЦСКА, че се надява играчите на неговия отбор да покажат най-доброто от себе си при гостуването на "армейците" в събота, предаде кореспондентът на БГНЕС в Стара Загора.

Помощникът на Илиан Илиев заяви: "Знаете, че ни предстои среща с отбора на ЦСКА. Те в момента са в някаква криза, но всеки знае, че това е криза между ръководството и феновете, не толкова вътре при самите футболисти. В последния мач с Миньор се видя, че в отбора на ЦСКА има настроение и ваксата вече се получава. Предстои ни един тежък двубой, в който се надяваме нашите играчи да излязат и да покажат най-доброто от себе си. Нека да нямат каквито и да е притеснения, така че да се получи един хубав двубой".

Ганчев допълни: "Те имат доста опитни играчи, дадени са много пари за тях, взимат и големи заплати. Предстои ни тежък двубой. Кризата в ЦСКА е извън отбора, на терена излизат играчите на отбора, а не феновете и ръководството".

Помощник-треньорът на "зелените" допълни, че има леки притеснения за рефера на срещата с ЦСКА. Ангел Ангелов ще ръководи мача в събота, а Ганчев каза:

"Това си говорихме, че на този етап може да имаме притеснения само от съдията. Каквото и да си говорим, съдиите си свирят каквото искат, помагат на отборите, на които си поискат. След двубоя с Локомотив Пловдив видяхте, че имахме претенции срещу рефера, а те му дадоха наряд веднага следващия мач. Явно такава е политиката на ръководството на съдиите, да ги толерират. Имам малки притеснения, но да се надяваме, че и той ще покаже най-доброто от себе си".

Ганчев продължи: "За този двубой засега няма да може да разчитаме само на Петьо Костадинов. Той има разтежение от срещата с Академик и тренира на облекчен режим, така че почти сигурно няма да попадне в групата. Иначе, всички останали футболисти са здрави, нямат проблеми, така че утре сутринта ще бъде определена групата. Тимът ни след това пътува за София, на "Герена" ще направим тренировката преди мача. Всички останали играчи нямат проблеми, нека излязат мобилизирани и да покажат какво могат срещу ЦСКА".

Ганчев завърши с думите: "Илиан Илиев им каза днес да играят без напрежение, да бъдат освободени. Ако покажат това, което показват от тренировките, Берое ще постигне нещо срещу ЦСКА. Миналата година, когато загубихме от Сливен като гост, изиграхме най-добрия си мач като гост, но тръгнахме да се надиграваме с тях и така получихме три нелепи гола. Ще излезем малко по-затворено срещу ЦСКА, ще се опитаме да направим така, че да няма разкъсване на линиите. След това ще използваме силните си качества, най-вече контраатаката".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация