Радуканов: Треньор съм на ЦСКА до мача с Берое, после ще се решава

15:07
Радуканов: Треньор съм на ЦСКА до мача с Берое, после ще се решава
Изпълняващият длъжността старши треньор на ЦСКА Милен Радуканов заяви в специално интервю за Гонг, че на практика ще изпълнява тази длъжност до мача с Берое.

"Аз се водя помощник треньор и беше нормално, след като освободиха предишния треньор, да остана и да помогна. Който и да беше на тази позиция трябваше да остане. Аз ще водя отбора до мача с Берое. След това нещата ще се решават в понеделник. Не са ми поставяни никакви условия да победим и то с добра игра. С ръководството такива разговори не съм водил. Разговорът ми е до мача в събота да водя отбора и да се опитам да свърша една полезна работа за ЦСКА, а после ще видим. През седмицата казах, че не исках да разговарям много и да се съсредоточа за работата си. Голяма част от това, което се появи като публикации бяха спекулации. После ми се налагаше да обяснявам в съблекалнята на играчите да не се водят по тези неща", каза Радуканов.

Бившият защитник заяви още, че се надява войната между ръководството и феновете да приключи възможно най-бързо.

"Съжалявам за това, което се случва около отбора между фенове и ръководство. Надявам се колкото се може по-бързо да се изчистят нещата. Искрено искам феновете да ни подкрепят срещу Берое, защото те са 12-тия играч на отбора", каза още Радуканов.

Той говори и за предстоящия мач срещу Берое в събота. "Очаквам да се представим на ниво и да продължим възходящата линия, която започнахме миналата а събота и да постигнем победа. Има някои футболисти, които няма да мога да използвам като Виданов, Томи Костадинов и Мартин Василев. Спас Делев е под въпрос, тъй като не тренира. Тибони имаше леки проблеми, но днес се включи в заниманието. За мача с Берое може да очаквате много и най-различни неща. Старозагорци са един много добър отбор с най-добрия треньор в България избран за миналата година. Радвам се, че има такива отбори в България, които играят футбол. След като ги напуснаха някои играчи те продължават да се развиват. Само суперлативи за този тим", каза още Радуканов.

Специалистът изрази надежда неговите футболисти да са спокойни и да покажат това, на което са способни. "Надявам се, че всички играчи са спокойни. На мнението съм, че играчите не трябва да коментират методите на треньорите, а да изпълняват това, което им се казва. Решението да оставя Иван Йовановски в екипа сега е мое, тъй като съм доволен от работата му. Той се води на работа в ЦСКА и бе нормално да остане", каза още Милен Радуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация