Ясен Петров: Искат да ме изгонят от Левски

13:44
Ясен Петров: Искат да ме изгонят от Левски
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че има хора, които искат да го прокудят от стадион "Георги Аспарухов". Той поясни, че въпросните персони не могат да приемат успехите му със "сините", но въпреки това той ще успее да се справи с трудната ситуация.

"Враговете ми не спят. Те не могат да се примирят с това, че се справям добре с отбора. Има определена група личности, на които хич не им е приятно, че вървим добре. Въпреки тяхното негативно мнение и опит за разконцентриране на тима обаче ние ще докажем, че можем да се справим", заяви пред "TV+" наставникът на Левски.

Ясен Петров допълни, че въпреки кадровите проблеми, отборът му ще се справи добри при домакинството си на Локомотив Пловдив в предстоящия кръг от "А" футболна група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
29.10.2010 12:49

е логично да са хора, който да искат да вземат нещо от Левски а не да дадът - мениджъри който да докарат дървета, тренъори и най - вероятно бивши шефове (дано не съм прав за последните). Все пак Левски е име и много хора го използват за пари.

sasho12
29.10.2010 09:55

Нещо ми се струва,че изпуска нещата и ще е много лошо ако не се стегне, ще стане лошо за Левски.А треньрският пост е мнго ветровито място и няма какво да се страхува.Не знам дали някой друг освен резултатите ще го отстранят от треньорският пост!Така че ако отбора играе добре и печели тези,които искат да го прогонят ще има да чакат още дълго!С повече работа и по-малко приказки ще си е още дълго време треньор!

beto
28.10.2010 23:25

Добре.Ама да каже кои са .В България всеки говори с недомлъвки.И защо не го каза по рано а точно сега , когато Левски изпадна в нещо , като мини криза?

Futbulfen
28.10.2010 22:26

Както казаха и колегите под мен - щом публиката на Левски още има кредит на доверие към Ясен,значи няма за какво да се притеснява.Пълен напред Ясене..сектор Б е с теб!

izzy
28.10.2010 21:50

Вианги има такива боклуци, но Ясен бързо ще им затвори устите.

cska_npacema
28.10.2010 20:25

juve_83 и Manower, евалла. Докато Гонзо и най-вече ВЕЛИКАТА СИНЯ ПУБЛИКА е с ЯСЕН Петров, няма място за съмнения и притеснения. Само ЛЕВСКИ *thumb_up*

Manower
28.10.2010 19:58

Ясене тегли им една майна! Винаги има боклуци,а на теб ти даваме пълен шанс и доверие! Резултатите и успехите ще ги накарат да мълчат! Щом Гонзо е зад теб и ние публиката на Левски значи бъди спокоен и мачкай наред!! САМО ЛЕВСКИ!!!

juve_83
28.10.2010 19:47

Ясене кажи кои са, да видят какво ще се пее за тях на следващия мач *cigarette*