Блекбърн остана без мениджър

14:07
Блекбърн остана без мениджър

Ръководството на английския Блекбърн обяви в официално изявление, че Пол Инс е освободен от поста мениджър на клуба. В момента отборът се намира на предпоследно място в класирането на първенството и е на път да отпадне от Висшата лига на Англия.

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и капитан на националния отбор на Англия бе избран да ръководи тима в началото на сезона, след като Марк Хюз напусна, за да поеме конкурентите Манчестър Сити.

"Три победи от 17 мача, това реализира отборът, който завърши седми миналия сезон, а сега падна до 19-а позиция. В момента сме под реална заплаха да отпаднем от Висшата лига. Да се задържим в Премиършип е нашата най-важна и единствена задача през сезона, а приоритета в този момент е да намерим възможно най-бързо заместник, който ще бъде способен да удържи нашия статус в английското първенство. Пол ще се оправи. Той е борец и ние му пожелаваме всичко най-добро", заяви президентът на Блекбърн Джон Уилямс в официалното изявление.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamplier
16.12.2008 21:01

За съжаление понякога стават и такива неща.Не мога да разбера,защо на Иууд Парк им се изчерпа търпението.Това е вторият млад треньор уволнен в английската висша лига от началото на сезона.Нали за да се видят резултатите от една треньорска работа са необходими време и здрави нерви.

blackburntroyan
16.12.2008 18:57

По-скоро съм съгласен с мнението на колегите за някакво неразбирателство между футболистите и Пол Инс. Смяната идва в доста подходящ момент, защото изоставането е със 6 т. и предстои коледния маратон. Програмата на отбора е изключително благоприятна за измъкване от ситуацията, защото до края на 01.2009 единственния по-силен съперник е Ман.Сити (завръщане на Хюз на Иууд Парк.

blackburntroyan
16.12.2008 18:51

Временното класиране на отбора е изключително срамно. Като фен на този отбор от 1992г. съм преживял както възходи, така и посредствени игри в Чемпиъншип. С наличните футболисти Марк Хюз постигна добри резултати през последните години. Отборът се славеше с добро нападение (7-8 място) и слаба защита. Не мисля, че причината за незавидното място е напускането на Брад Фридел. През тази година защитата е допуснала най-много голове, но само УБА и Фулъм са отбелязали по-малко голове.

roommen
16.12.2008 17:57

Не мисля че Инс е слаб треньор все пак успя да изведе МК Донс в по-горна девизия и след напускането си от там отборът все още се представят много добре ,което не означава че треньора е всичко в един отбор .Според мен има някакво неразбирателство между него и футболистите ,не е реално с такива футболисти да си на опашката в класирането .Убеден съм че след треньорската смяна отборът ще тръгне много добре .

dumbo_s
16.12.2008 17:46

Много ще ме извинява radenko , но това че Инс не можа да се докаже не означава нищо ... Показа на моменти много добро поведение ... Но някак си с играчите не се разбираха.

Hirtos
16.12.2008 15:32

Сам Алардайс ще е добър вариант ми се струва.

radenko
16.12.2008 14:27

е крайно време беше,то се видя че Инс за треньор не става