Обвиниха Дучето, че обслужва интересите на ДПС

11:13
Обвиниха Дучето, че обслужва интересите на ДПС
Розови пререкания си размениха собственикът на ЦСКА Димитър Борисов и шефът на фенклуба Димитър Ангелов-Дучето след скандала между двамата.

"Дуче, ти си обикновен гей, който обслужва ДПС срещу ГЕРБ", гласяло електронно съобщение на Борисов. "Относно ДПС, аз не съм приятел на Камен Костадинов, приятел с него е твоят владайски любимец (Калоян Стоянов - бел ред.). Относно гея, съвет от сърце, огледай се съвсем близо около теб", подсказва Дучето на боса на "червените". "Ако трябва, да питат Митьо Очите кой е обратен", допълни многозначително лидерът на агитката в съобщения, цитирани от "24 часа".

На по-особено мнение от Борисов е бил Калоян Стоянов-Цимбика в телефонен разговор с журналиста Ивайло Славейков. "Заради връзките на Дучето с хора от властта цял ден вися в районното. Недоумявам как държавата може да помага на наркомани, пияници и отрепки", изгригна той.

"Каня екип да дойде и да заснеме плакатите в стаите на фенклуба на "Българска армия", които са политически, и ще им стане ясно през годините с какво са се занимавали феновете на ЦСКА по време на избори. Само на мача с Рапид имаше хиляди плакати. Откъде са взети тези пари за плакатите?", коментира Стоянов.

Цимбика прекара цял ден в районното полицейско управление след вчерашните обвинения, че е нападал, плюл и бил Иво Цветков-Главата. Двамата се биха и на стадиона в Перник в неделя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
28.10.2010 21:29

Нали саси турци,какви други интереси да обслужват?

siboko
28.10.2010 21:08

Абе тоя малоумник нямали кой да го разкара от фен клуба.Заради такива идиоти ставаме за смях.Само ЦСКА.

cska_npacema
28.10.2010 11:52

Господа/жи редактори, прочете последното си изречение в статията! Това нещо трябва да го правите преди публикацията на всяка статия, а не когато 4/5 от потребителите ги прочетат и започнат да ви се подиграват!