Ясен дава шанс на резервите срещу Локо Пловдив

09:14
Ясен дава шанс на резервите срещу Локо Пловдив
В Левски удари часът на резервите, след като трима твърди титуляри отпаднаха за двубоя с Локомотив Пловдив на Герена в събота. Гонзо и Ясен Петров се чудят кой и как ще замести Дарко Тасевски, Владо Гаджев и Веселин Минев.

За поста на македонеца има два варианта, и двата свързани с връщането на стари пушки. Единият е Христо Йовов, който вчера се излекува от поредната си травма този сезон. Другият е да се заложи на Александър Александров-Кривия.

Той имаше болки в коляното и пътува до Лил миналата седмица като турист, но сега ще трябва да се стяга.

Голяма драма настана и по левия бек, където Веселин Минев също отгърмя заради жълтия си картон. И тук вариантите са два. Единият е най-сетне да се даде шанс на Калин Щърков, който беше привлечен от Етрополе именно като дубльор за този пост. Другият е евентуално да опитат със Стефан Станчев. Вчера се понесе и ексцентричната теория, че Сержиньо Грийн е играл навремето като ляв бек и може да покрие тази зона, което обаче изглежда невъзможно.
За поста на Гаджев има два варианта. Единият е Мариян Огнянов, когото вече пробваха като дефанзивен халф. Другият е вечната надежда Лъчо Балтанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
28.10.2010 13:46

Видно е,че нямаме не само равностойни,но и каквито и да било заместници на титулярите. Те пък явно се поумориха и от един месец вървим надолу,но от ръководството не спират да се оплакват от съдиите и други странични фактори,вместо да погледнат истината в очите!