Оуен окачва бутонките на пирона

09:03
Оуен окачва бутонките на пирона
Майкъл Оуен разкри, че е възможно да окачи футболните обувки, ако в края на сезона не получи предложение от Манчестър Юнайтед да поднови договора си, твърдят английските медии.

30-годишният нападател играе последната си година от контракта, който подписа с „червените дяволи”. „Sun” информира, че все още не са започнати каквито и да било разговори между Оуен и сър Алекс Фъргюсън за ново споразумение.

„Признавам, че на драго сърце бих останал на „Олд Трафорд”. Но трябва да се пита мениджърът за дългосрочните му планове. Мога да бележа на това ниво още много години. Много бих желал да продължа да играя за клуб като Юнайтед”, коментира Оуен.

„Не съм сигурен обаче, че бих отишъл в отбор от по-долните дивизии. Не мисля, че моята игра е подходяща за стила на тим, който се бори за оцеляване. Вероятно, ще мога да вкарвам, но ще имам много по-малко възможности. И насладата ще е по-малка”, допълва съотборникът на Димитър Бербатов.

Ако сложи край на кариерата си в края на сезона, Оуен призна, че би искал да го направи с медали около врата – от Висшата лига, или от Шампионската лига.

„Ако спечелим един от тези два трофея, това ще придаде завършен вид на кариерата ми”, завърши нападателят на Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация