Рууни: Никога нямаше да напусна Юнайтед

17:37
Рууни: Никога нямаше да напусна Юнайтед
Уейн Рууни заяви, че никога не е имал наистина намерение да си тръгне от Манчестър Юнайтед.

В момента Рууни е на ваканция в Дубай със съпругата си Колийн, след като подписа нов петгодишен договор с "червените дяволи", въпреки че преди това заплаши да напусне "червените дяволи".

"Никога нямаше да изоставя Манчестър Юнайтед", заяви Рууни пред "Daily Star".

Играчът в момента се възстановява от контузия, причинена му от Пол Скоулс по време на тренировка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

whitegoat93
27.10.2010 23:38

Ми не съм им най-големия фен,обаче се запознат горе-доло.А пък за какви "официални декларации" ми говориш незнам.Toва,че Рууни е казал,преди месец незнам си колко дена,че може и да напусне,не значи,че е "алчно помиярче","продажник" и т.н Аз това коментирах,не какво всъщност става.Сериозно ли мислиш,че човек който получава по 120 хиляди паунда на седмица от сума ти години ще е алчен?При положение,че ако остане му вдигат заплатата,както и стана.Мисли преди да се правиш на много мъдър.

RageBg
27.10.2010 23:02

А твоят коментар whitegoat93 ми показва колко се интересуваш от Юнайтед , новината за желанието на Рууни да напусне е казана от САФ във интервюто му , което можеш да гледаш на сайта на клуба , ако го беше изгледал щеше да пишеш друго в коментара си. Не може да играеш за такъв отбор и да си променяш мнението през 2 седмици , а в официалната си декларация Рууни иска да напусне клуба , а сега казва че няма да го напусне никога.
Не знам за какви медии ми говориш , поясни ми ако обичаш.

whitegoat93
27.10.2010 21:31

Искам да кажа,че голяма част от "новините",да не кажа почти всички са 5-10% истина и 90 процента въображение,и нагаждане според ситуацията.Ето примерно,вместо да се каже нещо за състоянието на Рууни конкретно,се цитира точно частта,за това дали щял да остане в Юнайтед.Щял,не щял подписа за 5 години.

whitegoat93
27.10.2010 21:28

Долните 3 коментара показват колко лесно се манипулира простия човек с не повече от 3-4 негативни статии...ако това беше преди половин година,щяхте да му правите евала,колко бил верен и т.н Не позволявайте медиите да мислят вместо вас *wink*
Те знаят за ситуацията в манчестър(пък и в други отбори) точно толкова,колкото и ние.Как така все български журналисти знаят какво е казал агента на Рууни в съблекалнята и какво е казал Рууни на САФ на тайна среща е някаква загадка...много интересно.

RageBg
27.10.2010 18:14

Само пищеше за повече парички нали да те таковам в продажника , всеки ден ново 20. *angry*