Кошмарът на Оуен през този сезон продължава

13:45
Кошмарът на Оуен през този сезон продължава
Майкъл Оуен призна, че е получил нова контузия и ще бъде извън терените за известно време. Както е известно, нападателят на Манчестър Юнайтед доскоро бе в лазарета на тима и поднови тренировки в началото на тази седмица.

Това означава, че новият герой на „червените дяволи” Хавиер Ернандес ще получи повече възможност за изява на „Олд Трафорд”.

Оуен бе възстановен от контузия в слабините за двубоя от Карлинг Къп с Уулвърхемптън. Нападателят обаче пропусна победата с 3:2 снощи, заради ново разтежение. Така, бившият английски национал ще пропусне най-малкото още две седмици.

„Тренирах една седмица, след което се получи нова травма. За съжаление разтегнах, което означава, че ще пропусна следващите няколко седмици”, коментира Оуен, цитиран от „ESPN”.

От началото на сезона, Оуен има едва четири мача във Висшата лига. Вкара и два гола на Скънторп в двубоя за Карлинг Къп.

Юнайтед не може да разчита още и на Уейн Рууни, който има контузия в глезена.

Това означава, че Чичарито, който вкара два гола на Стоук Сити, и победното попадение срещу Уулвърхемптън, по всяка вероятност ще партнира на Димитър Бербатов в следващите няколко мача н Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация