Фърги: Ернандес си заслужава похвалите

09:57
Фърги: Ернандес си заслужава похвалите
Сър Алекс Фъргюсън не спести похвалите си към Хавиер Ернандес, който в заключителните секунди отбеляза гола за победата на Манчестър Юнайтед срещу Уулвърхямптън в Купата на Лигата.

Чичарито, както е известен в родината си мексиканецът, прави фурор с екипа на "червените дяволи", като снощи се разписа в момент, в който изглеждаше, че продълженията са неминуеми. Той отбеляза и двете попадения за трудния успех срещу Сток Сити в неделя и на практика има три гола за 48 часа.

"При нас има тенденция твърде бързо да създаваме своите герои, но сега всички похвали по адрес на това момче са абсолютно заслужени", призна Фърги.

"Той е добър професионалист, въпреки че е много млад. Хавиер идва пръв на тренировка и остава последен на заниманието, така че за головете му го хвалят напълно справедливо. Неговата работа с топката и контрола върху нея се подобрява непрекъснато. Той вижда добре терена, адаптира се бързо в ситуацията и всичко това идва в резултат на интензивните тренировки", допълни Алекс Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация