Европа ни се смее: Бой вместо футбол в България

09:36
Европа ни се смее: Бой вместо футбол в България
Европа се присмива на Литекс и Левски заради липсата на футбол и побоищата на дербито в Ловеч онази вечер. Всички водещи издания съобщиха за инцидентите в 30-а минута, когато двата отбора се млатиха на тъча.

"Изобилие от картони и бой на терена помрачиха дербито в България", коментира агенция Ройтерс. "Съдията Станислав Тодоров извади два червени и пет жълти картона в мач, който се превърна във фестивал на лошото поведение."

"Българските футболни терени се тресат", добавя "Лондон Фрий прес".

"Вместо футбол в България гледат бой на дербито между шампиона Литекс и лидера Левски", съобщи холандският вестник "Де Телеграаф".

Цялата спортна преса в Холандия пише за събитието. Набляга се, че в него са замесени сънародниците им Сержиньо Грийн и Дъсти Мюлдер.

"Публиката също се държа възмутително, удариха с бутилка футболиста на Левски Веселин Минев", добавя "Де Телеграаф".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cikata1
27.10.2010 15:11

Berrba мъл4и 4е си по зле от баща си бе.. "бихме" ти игра ли бе бастун? *thumb_down*

Joropaev
27.10.2010 13:06

Berrba "хубаво си ги бихме" означава ли че мача ти е харесал? това че си от литекс и сте били не означава че съдята не свири лошо ( според мен не от желание да ви подкрепи по скоро страх да не се издъни) или пък че футболистите и публиката са пълна скръб. А и това е писано от холандският вестник "Де Телеграаф". *stop* така че никой не ти плаче *thumb_down*

Berrba
27.10.2010 10:37

левски все им е крив някой-хубаво си ги бихме-стига са плакали *devil* *beer*