Милен Радуканов остава треньор на ЦСКА

08:50
Милен Радуканов остава треньор на ЦСКА
Временният треньор на ЦСКА Милен Радуканов може да постигне мечтата си да води тима, ако не за постоянно, то поне до края на есенния дял. Ръководството на "червените" е готово да гласува доверие на наставника за по-дълъг период от време, но само при едно условие. Босовете на "армейците" от "Титан" искат от него победа срещу Берое на всяка цена, и то с добра игра и адекватен резултат, информира "Тема Спорт".

Ако това се случи, Радуканов почти сигурно ще продължи работата си като старши-треньор поне до зимата. Най-вероятно обаче като треньор на ЦСКА ще бъди вписван Сашо Борисов, защото Радуканов има временен лиценз, който официално му позволява да заема длъжността само за два мача. Първият бе с Миньор Перник, а вторият е с Берое.

Милен започна с победа начело на ЦСКА. Под неговото ръководство "червените" надиграха Миньор в Перник с 4:2, като на моменти дори се понравиха с действията си на терена.

Радуканов е амбицирай да не изпуска златния шанс, който е получил от ръководството, като осъзнава отговорността и важността на двубоя с Берое в събота.

"Готов съм да остана начело на ЦСКА. Няма да се сърдя обаче, дори и това да не се случи. Говорили сме с ръководството по този въпрос. Всичко зависи от тях и от това как се чувства отборът при мен. Засега нещата са ок, но да видим как ще продължим", заяви Милен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация