Чичарито класира Юнайтед напред в Карлинг къп след драма срещу Уулвс на \"Олд Трафорд\" (видео)

23:52
Чичарито класира Юнайтед напред в Карлинг къп след драма срещу Уулвс на \"Олд Трафорд\" (видео)
Манчестър Юнайтед победи Уулвърхямптън с 3:2 на "Олд Трафорд" в мач от 4-я кръг на Карлинг къп и се класира за следващия етап в турнира.

В герой за "червените дяволи" отново се превърна Хавиер Ернандес, който донесе успеха на своите в 90-а минута.

Грешките и неточните подавания преобладаваха през първото полувреме. Експерименталният състав на сър Алекс Фъргюсън успя да притисне съперника си в началото, но головите ситуации пред Хенеси бяха твърде малко. В 12-а Обертан стреля, но доста слабо и в ръцете на вратаря. Шест по-късно и Кико Македа имаше добра възможност. Нападателят получи удобна топка в наказателното поле на "вълците", но се засуети за секунда, а след това шутира анемично и Хенеси улови. Бебе бе доста активен по десния фланг на атаката. Взаимодействието между Обертан и Македа обаче беше под всякаква критика, а Джи Сунг Парк почти не играеше с топката. След 20-а минута гостите изравниха играта, но не успяха да създадат почти нищо опасно пред вратата на Юнайтед. До края на полувремето играта бе разпокъсана, а интересните моменти липсваха.

След почивката интересните моменти бяха доста повече. В 54-а минута Парк бе изведен сам срещу стража на "вълците", но би в него и пропусна най-чистата ситуация за "червените дяволи" до момента. Уулвс отговориха с опасна атака, при която техен футболист остана сам в полето на домакините. Ударът му обаче срещна тялото на защитник. В 56-а минута Юнайтед поведе след хубава атака и малко куриозен гол. Обертан задължа топката, увлече няколко футболисти около себе си и пусна към Бебе вдясно. Бившият футболист на Витория Гимараеш опита да центрира, но топката описа странна парабола и полетя към мрежата. Играч на гостите я изчисти, но след като вече бе преминала гол линията. Уулвс обаче много бързо успяха да изравнят. В 60-а минута след центриране Еукоби се извиси и с глава прати топката във вратата. Три по-късно гостите имаха възможност да отбележат и втори гол, но Хънт от добра позиция прати топката в напречната греда. Атаките на "вълците" бяха по-опасни, но в 70-а минута защитата на гостите сбърка, Парк овладя топката някъде около точката на дузпата и я прати във вратата за 2:1. Футболистите на Мик Макарти отново много бързо отвърнаха. В 76-а минута след чудесна атака Фоли отблизо бе точен за 2:2. Последваха тежки минути за Юнайтед и няколко много сериозни опасности пред тяхната врата. След 80-а "червените дяволи" натиснаха и Обертан пропиля 2-3 много добри възможности за гол. В 90-а обаче Хавиер Ернанедс, който бе влязъл на терена десетина минути по-рано, бе изведен през центъра на защитата сам срещу Хенеси и го преодоля за 3:2.

Манчестър Юнайтед: Амос, Браун, Смолинг, Еванс, Фабио Да Силва, Карик, Джи Сунг Парк, Гибсън, Обертан, Македа, Бебе

Уулвс: Хенеси, Елокоби, Вера, Мансиен, Мойоколо, Фоли, Хънт, Джоунс, Джарвис, Ебанс-Блейк, Флетчър

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stasi88
27.10.2010 15:34

Първо към Мадото от къде разбра, че Уувс ще изпаднат бе?! За мен лично те са супер отбор Кевин Дойл *party* Към феновете на Юнайтед супер сте прости бе! Преди този сезон бяхте ли чували Чичарито или Бебе?! Аз лично и двамата съм ги гледал. Повече Чичарито, тъй като Гадалахара са ми любимците в Мексико. И не се надъхвайте много че не сте направили нищо кой знае какво.

ManUtdFAN93
27.10.2010 14:22

Notlike: наистина.. защо с злоба трябва да става всичко.. Момчето си е уникално.. голям талант е и съм сигурен ,че ще стане легенда за Юнайтед *thumb_up* А до колкото за мача ,наистина няма как да допуснем 3 гола и не играхме толкова добре..Ама момчета.. вижте състава играхме с 3-тия си отбор и с вратар който играе за първи път и няма никакъв опит.. как искате да не ни вкарват голове? Но важното е ,че успхяме да спечелим *beer* И колкото за головете гола на Парк беше великолепен на Чичарито също.. а на Бебе ,че си беше чист късмет късмет си беше.. ама хора един гол променя много играта на отбора... смисъл ако Бебе не беше вкарал "късметлийския" си гол,щяхме да се стремим да вкараме повече.. Честита да ни е победата! *party*

Jurka5
27.10.2010 09:24

Notlike,защо такава злоба?Какво му има на момчето?Класа си е и това се вижда много добре..

Notilke
27.10.2010 07:35

Тойа Чинчарито е много бутурясал футболист.Много ме дразни серизоно.Деба малкото лапенце *angry*

Madoto_1
27.10.2010 00:56

manunited666 еми да, Тотнъм могат да бъдат мерило за всеки отбор в Англия, а и света.Fena_man_utd с какво бяха по-добри Юнайтед от Уулвс?Те имаха повече положения за гол, а Юнайтед вкара 2 страшно късметлииски гола - 1вия с някакъв невероятен късмет(за това се радвам, защото лично аз харесвам много Бебе като играч), 2рия по не знам какъв начин топката стигна до Парк и той я вкара по великолепен начин.Само 3я гол мисля, че беше майсторски изработен и Ернандес доказа класата си.За Уулвс имаше 4 положения за гол, ако бяха вкарали само едно Юнайтед щеше да отпадне.Това е лично мое мнение и не мисля да споря с фенове на Юнайтед за това как са играли Юнайтед. *thumb_up* Лека нощ!

fena_man_utd
27.10.2010 00:37

Малко по кротко Мадо,защото това че сме допуснали два гола (не е кой знае щом продължаваме напред)иначе си прав,че е лошо щом си домакин и на всичкото отгоре играеш с/у такъв отбор да ти вкарат два гола,но в случая играта на Юнайтед беше в пъти по-добра от тази на гостите виждаше се,че са по-добрите и поне според мен заслужено спечелиха макар това и да стана в последната минута на мача.

manunited666
27.10.2010 00:27

Че то вие Тотнъм си ги биете и с феновете , те ли са показател за сравнение ?

Madoto_1
27.10.2010 00:25

Добре бе хора...наистина ли ще ми кажете, че Юнайтед не бяха жалки в този мач?Не бяхте чак с 3-я състав освен вратаря.Казвам, че сте жалки, защото оцеляхте при 4 ситуации, а Уулвс са отбор в криза(игрова) и са изпадащи от Висшата Лига и според мен са един от 3-те изпаднали отбори тази година.Да получиш 2 гола от такъв отбор и то като домакин е направо смешно.Ми ние миналия път играхме с резервите като гости на Тотнъм и ги съсипахме.

manunited666
27.10.2010 00:12

Вие па сте тръгнали да се обяснявате на Таш*ка_1.

holliwood
27.10.2010 00:01

Madoto_1 *sad* Като не си фен на Юнайтед няма начин да разбереш нашата тръпка *devil* ,така че Юнайтед играха предимно с големите резерви и е нормално толко голове в вратата на Юнайтед плюс тва вратаря им беше най-дълбоката резерва. *thumb_up*

marian4y
26.10.2010 23:59

И какво им е жалкото с 3 състав сигурно *lol* да победят отбор от премиершип , някои момчета направиха даже дебют ... много добър мач според мен а чичарито показа класа
*beer*

Madoto_1
26.10.2010 23:59

kristianoooo с резерви срещу какъв отбор...аххх ама си прост човече!!!Юнайтед за пореден път бяха жалки!

kristianoooo
26.10.2010 23:57

ко жалки ле ти си жалак невиждаш ли че с резервите излязоха пак си играха добре ЧИКАРИТО

Madoto_1
26.10.2010 23:48

Аххх жалки, жалки Юнайтед..С късмет вкараха 1-те 2 гола, с късмет оцеляха да не получат 3-4 гола.Жалки направо!!!Бебе обаче се представи великолепно.

gopencet0
26.10.2010 22:30

Тоя Бебе обаче кефи с играта си до момента *thumb_up* Има потенциал в това момче, дано му се дава повече шанс за игра

Notilke
26.10.2010 22:18

ДА живее Lady Sonia *beer* Който лющи бастуня знае за какво говоря *thumb_up*

stasi88
26.10.2010 21:59

Пешотар отдавна не се бях смял така *lol* Много измъчена победа за Юнайтед с 1 гол.

peshotar
26.10.2010 21:51

Бебеееее и Обеееееееертан...гледайте какво става сега-10:0 *beer*