\"Героите от Берн\" били дрогирани преди финала на Световното

16:29
\"Героите от Берн\" били дрогирани преди финала на Световното
Легендарният тим на Германия, който стана световен шампион през 1954 година, е бил инжектиран със забраненото вещество метамфетамин, разкри ново проучване, дело на университет.

Германия вдигна трофея в Берн, Швейцария, след като победи легендарния тим на Унгария, предвождан от Ференц Пушкаш, с 3:2 във финала. Университетът обаче твърди, че немските играчи са били дрогирани.

Унгария бе повела с 2:0 след само осем минути игра, но аутсайдерът Германия отговори с два гола на Хелмут Ран, включително и победното попадение в 84-а минута. Проучването, което бе публикувано тази седмица, твърди, че "героите от Берн", не са били инжектирани с Витамин "Ц" преди финала, а с метамфетамин - вещество, което е било давано на немската армия през Втората Световна война.

Университетът в Лайпциг е направил проучването, което бе наречено "Допингът в Германия" и което е финансирано от Германския Олимпийски Комитет. Официалният документ ще бъде публикуван през 2012 година, като той разкрива всички най-популярни случаи на употреба на допинг в Германия от 1949 година насам.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RangerSS
10.11.2010 16:43

Нормално е да са били дрогирани,както и съветските играчи,когато печелят Първото Европейско. Тва не са новини,чаткайте че футбола е повече от една игра,понякога е средство за пропаганда.

breezer_fan
26.10.2010 19:10

Айде значи имат 2 честно спечелени титли швабите *lol* Колкото Аржентина и Уругвай *thumb_up*