Магат глобява сериозно \"купонджиите\" в Шалке 04

14:34
Магат глобява сериозно \"купонджиите\" в Шалке 04
Остро критикуваният наставник на Шалке 04 Феликс Магат заплаши със сериозни глоби част от своите играчи, включително и капитана Мануел Ноуер, за това, че купонясваха до ранни зори два дни преди мача за Купата на Германия.

Шалке не започна новия сезон по най-добрия начин и заема 16-то място в Бундеслигата със само 6 точки от 9 мача. Тимът играе с ФК Франкфурт за Купата на Германия по-късно днес.

"Кралско-сините" направиха 0:0 с Айнтрайт Франкфурт в събота, а голяма група играчи, между които Клаас Ян Хунтелаар, Джърмейн Джоунс и Ноуер си направиха парти до 4 сутринта в неделя.

"Очаквам отговор", заяви Магат за "Билд".

"Няма да е достатъчно да преминем в следващия кръг. Искам добър мач и изразителна победа. Нека никой да не идва при мен и да ми казва, че е прекалено уморен. Няма да приема такова нещо. Ще говорим за последиците от случилото се след мача", допълни специалистът.

Магат каза още: "Трябваше да разбера по-рано за това. Решението на играчите да отидат на клуб обаче е било много грешно. Те са професионални спортисти и трябва да знаят, че представянето им зависи от тренировките, но освен това и от възстановяването и хранителните добавки."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация