Глобиха с по 1 заплата играчите на Славия

10:08
Глобиха с по 1 заплата играчите на Славия
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов глоби отбора с по една заплата, след като "белите" не успяха да победят Сливен на "Овча купел" в мач от 11-я кръг в събота, завършил 0:0.

Стефанов бе безкрайно разочарован от представянето на своите играчи, на които след двубоя е заявил в съблекалнята, че ще се разделят с по едно месечно възнаграждение.

Босът на най-стария ни столичен клуб заяви пред журналисти, че само тоягата ще оправи неговите играчи и ще обръща другата страна на тефтера, и само "когато се бръкне в джоба на българския футболист, само тогава нещата се оправят".

"Отборът на Сливен постигна това, за което беше дошъл, и на нашия стадион се чувстваха доста комфортно. Нямам обяснение защо се получава вече 17 години така, но си мисля, че само тоягата ще оправи моите играчи, и ще обръщам другата страна на тефтера", сподели Стефанов, цитиран от "24 часа".

В същото време стана ясно, че шампионът на Русия Рубин Казан е готов да извади моментално €1,5 милиона евро, за да има вратаря на Славия Раис Мболи, който в момента пази под наем в ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
01.11.2010 16:48

Тва е подвеждаща информация.Бат Венци ги е глобил щото е трябвало да загубят,поне той така е наредил,ама некои не са знаели и са се понапънали и...те ти 0-0....хахахахаха.