Тасевски: Пребиха Дъстли и Веско, а съдията изгони мен

09:03
Тасевски: Пребиха Дъстли и Веско, а съдията изгони мен
Халфът на Левски Дарко Тасевски бе много ядосан от решението на съдията Станислав Тодоров да му покаже червен картон по време на дербито с Литекс. Македонецът разкри, че неговите съотборници Веселин Минев и Дъстли Мюлдер са получили множество удари от противникови футболисти, но за това не е имало санкция.

"Не знам за какво ме изгони, ще видите на записа. Аз никого не съм ударил. Вижте футболистите на Литекс какво правеха. Изчакайте Веско Минев и Дъстли Мулдер да излязат от съблекалнята, за да видите какви рани имат. Единият има пет бутона на гърба, а другият е с голяма цицина на лицето. Нормално е като стане бой да скоча и да защитя съотборниците. Няма да позволя да ги бият. Ние сме един отбор и трябва да сме единни и да се браним", коментира Тасевски.

"Съдията свиреше всяко докосване за фаул. Има още много мачове до края на сезона", каза още Дарко Тасевски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IvanStefanov_92
26.10.2010 09:53

ае бягай е .. дока имаше ли буца под окото не .. и кво да направим че се препъва сам и после прави 6 кълбета (броих ги на записа)

Siko2
26.10.2010 09:16

Точно така.. "Съдията свиреше всяко докосване за фаул" То затова Дока при всяко поемане на топката беше качван на шейната!! И разбира се не бе свирен фаул!