Робиньо и Златан донесоха успеха на Милан в Неапол

23:43
Робиньо и Златан донесоха успеха на Милан в Неапол
В последния мач от 8-я кръг на италианската Серия "А" отборът на Милан победи Наполи като гост. Двубоят на стадион "Сан Пауло" в Неапол завърши при резултат 2:1 за "росонерите".

Първото си попадение в срещата "червено-черните" реализираха в 22-а минута, когато след пас на Одо 1:0 за гостите направи бразилският нападател Робиньо. В края на първата част Наполи остана с човек по-малко, като от игра за получаването на втори жълт картон бе изгонен полузащитникът Микеле Пациенца.

Въпреки, че през второто полувреме на мача домакините имаха няколко добри положения за изравняване на резултата, до нов гол първи стигнаха миланистите. Тогава отново след асистенция на Масимо Одо, се разписа шведският нападател Златан Ибрахимович, който вкара за 2:0 в 72-а минута. Наполи все пак върна едно попадение 12 минути преди края на мача, когато за крайното 2:1 по прекрасен начин оформи аржентинският стрелец на домакините Езекиел Лавеци. В самия край на двубоя домакините упражниха много сериозен натиск, но не успяха да стигнат до равенството.

След тази победа Милан излиза на 2-о място в класирането с актив от 17 точки, на две зад лидера Лацио, а Наполи запазва 6-а си позиция с 12 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TuTaH
26.10.2010 14:26

psiharizlle ти си като ония смешен коментатор по FILM+ разберете че Абате,Абиати,Амбризини и Антонини са 4-ма различни играчи *erm* *lol* Вратарят е Абиати *stop*

psiharizlle
26.10.2010 01:53

Езекиел Лавеци вкара уникален гол прехвърли Абате почти седнал *smile*